Til mænd

Mand? Klik her & se udvalget af billige læderjakker.

Læderjakker har været utroligt populære de sidste hundrede år. Det er der mange grunde til; det flotte design, den gode holdbarhed og det stilløse udtryk. Her kan du få overblikket over webshops, der sælger skindjakker til mænd online.

Læderjakker til mænd

Læderjakker er evigt populære. I en anden artikel her på siden, har vi skrevet om historien bag rock-læderjakken, der blev gjort kendt af The Ramones. Der skal dog overhovedet ikke herske tvivl om, at der har været jakker af læder til mænd lang tid før musikerne tog jakkerne til sig. Faktisk kan man argumentere for, at mennesket har båret læderjakker siden tidernes morgen; vi startede jo med at bruge skindet fra nedlagt bytte som beklædning.

top gun bomberlæderjakke

Tom Cruise iført en klassisk flyver/bomberjakke af læder.

Militær verden over har også brugt læder til deres jakker. Særligt kendte er bomber-jakkerne af læder, eller de såkaldte flyverjakker. De fik en rennæssance, da den ikoniske film Top Gun udkom i 1986 og havde Tom Cruise i hovedrollen. Herefter blev bomber-versionen af læderjakken brugt i den brede befolkning som et symbol på god stil. Den var, og er fortsat, ganske enkelt moderigtig.

Flyverne havde gode grunde til at bære jakker af skind – de beskytter ganske enkelt. Ligeledes benytter motorcyklister sig af læderjakker af samme grund. Bid dog mærke i, at der er forskel på den type jakke af læder, der bliver produceret til dagligdagsbrug og så den, der bruges af motorcyklister.

Skindjakker til mænd

Du har sikkert allerede en idé om, hvilken form for skindjakke du vil købe. Du kan se udvalget i en række ganske fornuftige webshops øverst i dette indlæg. En af fordelene ved at købe en læderjakke online, er at du sparer penge. Det kan simpelthen ikke diskuteres, at der er penge at spare ved at handle billigt på nettet. De fysiske butikker kører sjældent med udsalg, hvorimod webshops gerne smider et billigt tilbud på tøj ud i ny og næ.

Vi mænd er lidt anderledes indrettet end kvinder, der typisk gerne vil prøve tingene før et køb. Personligt køber jeg stort set alt mit tøj på nettet, da jeg ikke rigtig gider bruge flere timer på at stresse rundt i forskellige butikker, når jeg på få minutter kan få overblikket på internettet. Jeg har købt, næsten, alle mine læder- og skindjakker online og jeg har aldrig oplevet ubehageligheder. Desuden er der typisk rigtig gode størrelsesguides på de fleste webshops, så man kan se, om man kan passe den jakke, der bliver lagt i kurven.

Her er et par gode webshops, der sælger læderjakker til mænd:

Phixclothing.com

Asos.com

 

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
Til mænd, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

One Response to Til mænd

  1. Klaus 28. maj 2012 at 23:25 #

    Super fint indlæg I også har skrevet her om jakkerne til mænd.

    Jeg har både læderjakker af den klassiske top gun stil og rock ‘n roll. Det er godt at have lidt til kolde vintre og lune sommeraftener, hvor den tynde rock læderjakke er velegnet.

    VA:F [1.9.21_1169]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar