Brugte jakker

genbrugsbutik for skindjakkerEr brugte læderjakker overhovedet noget værd? Det spørgsmål tikkede for nyligt ind gennem min elektroniske brevsprække, hvilket fik mig til at gå i krig med dette indlæg, hvor vi kigger nærmere på brugte læderjakker.

Kan det betale sig at købe brugte læderjakker?

Det er et godt spørgsmål, ingen tvivl om det. Ikke desto mindre er det også et spørgsmål, der umiddelbart er umuligt at svare fyldestgørende på. Lad mig komme med et eksempel:

Peter vil gerne købe en ny læderjakke, men har måske ikke lige de +1500 kr sådan en ofte koster. Derfor går han i en genbrugsbutik for at skaffe sig en skindjakke. Peter finder sig her en rigtig flot læderjakke, der ser helt ny ud og koster blot 100 kr. I den situation kan det jo i den grad betale sig at købe en brugt læderjakke.

Et andet eksempel:

Kirsten er i samme situation som Peter. Desværre for Kirsten er alle læderjakkerne i hendes lokale genbrugsbutik af elendig kvalitet, men koster til gengæld heller ikke mere end en 20′er. I den situation vil jeg jo anbefale Kirsten at lade være med at købe sin skindjakke brugt.

Tænk før du køber

Det er sådan set blot noget om at bruge sin sunde fornuft, hvis man vil købe brugt. Men lad det være sagt: man kan gøre nogen rigtig gode fund i genbrugsbutikkerne! Det gælder faktisk ikke udelukkende læderjakker, men al tøj. Så jeg vil helt klart anbefale i hvert fald at lægge vejen forbi den lokale genbrugsbutik og tjekke udvalget ud. Man ved aldrig, hvad der gemmer sig og priserne er jo som bekendt helt i bund.

Man kan også købe brugte læderjakker online. Her vil det være nærliggende at tjekke sider som DBA og Trendsales ud.

På en helt anden side, vil jeg også anbefale en dansk webshop, der ikke sælger brugt tøj, men derimod børnetøj af god kvalitet – HotStoff.dk.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Brugte jakker, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

One Response to Brugte jakker

  1. Klaus 28. maj 2012 at 23:23 #

    Ja, det var så mit spørgsmål og jeg siger mange tak for det fine svar.
    Ved at der ligger en røde kors nede i centrum af Ringe hvor jeg bor, så mon ikke jeg kommer forbi der en af dagene :)

    VA:F [1.9.21_1169]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar